you are reading
Gombalism

Welcome!

Hey!🙂

My new ideal comfortable shoes.

The shoes which I have been dreaming of for about 1.460 days.

The shoes that I wished to seize for the first time I saw.

The equalities we have makes me convenience while wearing you.

We walked when cloudy, rainfall, hurricane but most when sunny.

Whatever the weather, still you make me feel safe.

You always saved me when I almost made a slip.

You did many things to make me who I am now, even you healed the scuffed I had before.

Now I can walk or run whenever I want.

You are much more than  my new shoes,

you are also a best friend,

a guardian,

a partner,

a diary,

a reflection

and a future.

A bunch of thanks to you  for every little thing you do to remedy me.

And after all, I welcome you to my heart as you welcome me the way I am.

Discussion

37 thoughts on “Welcome!

  1. unyu banget sepatu nya🙂

    Posted by Anugrha13 | April 4, 2011, 1:09 pm
  2. imut-imut kyk sepatu anakku, cuma bedanya dia pake buah anggur….

    It’s a soulmate…hu…hu…hu…..never dies in…..

    Posted by ammadis | April 4, 2011, 1:42 pm
  3. intine ini tentang sepatu yo Mbak Sya… hahaha aku enggak mudeng Londo hehe

    Posted by lozz akbar | April 4, 2011, 2:12 pm
  4. if only if I have the one just like yours…
    I’ll never use it, coz it’s too sweet,
    I’ll save the shoes in my room and look at the sweet shoes everytime .. heheh😀

    Posted by anla arinda | April 4, 2011, 5:23 pm
  5. Semoga nyaman di kaki.😀

    Posted by Asop | April 4, 2011, 8:06 pm
  6. eeee *buka gugel translit*

    waah, 1.460 hari? lama bangeet..

    itu sepatu balet ya?

    Posted by takuya | April 4, 2011, 8:34 pm
  7. sukaa sepatuuuuuuu :*
    rasanya klo sepatu idaman, yang sekali coba langsung click, setelah dimimpi-mimpi baru kesampean, pasti rasa nyamannya jadi jauh berkali-kali lipat

    Posted by presyl | April 4, 2011, 8:43 pm
  8. kok ga keliatan utuh foto sepatunya😀

    Posted by wien | April 4, 2011, 9:02 pm
  9. Ah sayang saya gak boleh makek nih sepatu

    Posted by riez | April 4, 2011, 9:57 pm
  10. waah, sepatunya lucu sih, cucok digombalin.. *halah

    Posted by thisisrizka | April 5, 2011, 12:10 am
  11. english yang singkat aja, ow so sweet,.. i want to buy it for my sister ^_^

    Posted by auraman | April 5, 2011, 6:40 am
  12. sya…background baru lagi nih???

    Posted by Necky | April 5, 2011, 10:08 pm
  13. qu cocok bgt pake sepatu ini .. heheh 🙂

    Posted by personal health care | April 6, 2011, 9:32 pm
  14. pengen liat sya pake sepatu itu,, beneran dipake pa di pajang doank .. heheh 🙂

    Posted by fitr4y | April 6, 2011, 9:34 pm
  15. seperti apa rupanya sepatu itu?? aku jg jaman kuliah dulu ada sepatu kesayangan. puma, berwarna putih dan biru. aku bawa dia jalan2, menginjak tempat2 dimanapun. spesial lah .. ga semua sepatu kan bs melanglang buana!!! hehehe… sampe skrg msh aku simpen tuh. tp dirumahku dimesir. nanti kapan2 aku posting aaaah😀 *nyeplak ide niy .. ga papa yaaah!!!*

    Posted by Aubergine | April 6, 2011, 10:09 pm
  16. for me is cheap and comfortable hahaha… economical reason…

    Posted by Blog Keluarga - Arsiparis | April 7, 2011, 2:22 pm
  17. Alhamdulillah udah nemuin sepatu barunya😀
    *lucu banget ihh sepatu di fotonya >.< maaaaaaaauuuu

    Posted by jasmineamira | April 8, 2011, 8:01 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

DISCLAIMER

Mohon tinggalkan komentar bila:
♥ Saya mengunggah foto/gambar milik Anda dan saya tidak memberi keterangan sumber yang sesuai.
♥ Saya membuat tulisan yang sumbernya saya ambil dari tulisan Anda dan saya tidak mencantumkan nama atau link Anda sebagai referensi.

Mohon tinggalkan komentar & cantumkan link saya sebagai referensi bila :
♥ Anda berniat mengambil sebagian atau keseluruhan tulisan saya.
♥ Anda ingin mengunduh foto/gambar di blog ini yang menjadi milik saya.
♥ Ingatlah etika ngeblog yang baik, kawan! Jangan asal copy paste!