you are reading
Mood of the day

You Only Live Once, Don’t You?!

Recently I am so messed up. Everything feels so wrong. I always turn into bad mood that makes me want to either cry or getting mad. Now I know how it feels like to have one of the most important planning on your journey.

Music happens to be my mood booster. I played this song over and over, it is You Only Live Once by The Strokes. But it does not work much right now. I still feel suppressed. But please do not worry me since I know that everything will be fine. I only live once, so why are not I making it fun?😉

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=pT68FS3YbQ4&w=350&h=300%5D

Ooooooooh Ooooh Ooooh
Some people think they’re always right
Others are quiet and uptight
Others they seem so very nice, nice, nice, nice, nice, nice…(oh-ho)
Inside they might feel sad and wrong (oh no)

Twenty-nine different attributes
Only seven that you like (uh oh)
Twenty ways to see the world (oh-ho)
Twenty ways to start a fight (oh-ho)

Oh don’t, don’t, don’t get up
Sh-sh-sh-sh-I can’t see the sunshine
I’ll be waiting for you, baby
Cause I’m through
Sit me down
Shut me up
I’ll calm down
And I’ll get along with you
ooooooo-ooooooo-oooooh

Oh, men don’t notice what they got
Oh, women think of that a lot…
A thousand ways to please your man (oh-ho)
Not even one requires a plan (I know)

And countless odd religions, too
It doesn’t matter which you choose (oh no)
One stubborn way to turn your back (oh-ho)
This I’ve tried and now refuse (oh-ho)

Oh don’t, don’t, don’t get up
Sh-sh-sh-sh-I can’t see the sunshine
Oh, I’ll be waiting for you, baby
Cause I’m through
Sit me down
Shut me up
I’ll calm down
And I’ll get along with you
Alright

Shut me up
Shut me up
And I’ll get along with you

Discussion

35 thoughts on “You Only Live Once, Don’t You?!

  1. wah postingnya bahasa inggris, ga ngerti, huhuuuhuu…. versi indonesianya ada ga? *plaak

    Posted by roby | June 28, 2011, 1:21 pm
  2. Saya translatte dulu ya mba. . .

    Posted by Irfan Handi | June 28, 2011, 1:48 pm
  3. calm with music..
    kalo uda lagi suka sama maher zain mbak sya..
    mbak sya kenal?

    salam hangat sahabat – udariki

    Posted by reedai313 | June 28, 2011, 1:49 pm
  4. hanya ngucapin nice aja deh ngga usah capek2. hehe

    Posted by Wicak | June 28, 2011, 1:57 pm
  5. Ya, I agree with your statement in the title. Bu, I never heard this song before, hehe🙂

    Posted by Rizal Dwi Prayogo | June 28, 2011, 2:25 pm
  6. gak begitu paham bahasa Inggris sya😀
    tp di blog aku lg pake bahasa Itali tuh..hehe

    Posted by melly | June 28, 2011, 2:45 pm
  7. Kebetulaaan saya suka lagu The Strokes yang ini!😀

    Posted by Asop | June 28, 2011, 3:44 pm
  8. musik yang menenangkan. Istirahat dulu aja.
    Hidup ini hanya sekali, oleh karena itu harus dinikmati

    Posted by mandor tempe | June 28, 2011, 3:59 pm
  9. Hey, ada apa sya? Kata temen aku biarpun nangis itu melegakan tapi jangan sering2 yak! Gak bagus juga kan😀

    Yes! We just live once! Jadi nikmati saja😀

    Posted by niee | June 28, 2011, 7:48 pm
  10. gebrakan pertama kayaknya seru, tapi gak ku dengerin slanjutnya, hehe

    Posted by tunsa | June 28, 2011, 9:53 pm
  11. bahasa indo aja belom lancar, jangan paksa gue buat ngarti’in ini deh -__-

    Posted by Racoonmacoon | June 28, 2011, 10:24 pm
  12. How are you today, Sist?
    Never give up!

    Posted by giewahyudi | June 29, 2011, 10:54 am
  13. saya mampir aja deh mbak Sya.. boso londo gitu lagune, aemnot andesten

    Posted by lozz akbarkbar | June 29, 2011, 12:37 pm
  14. hehehe berenang sambil nyanyi ..😀

    Posted by fitr4y | June 29, 2011, 1:40 pm
  15. yupz, live once so making it fun😉
    ga tau deh ada apa di lagu tapi saya juga sering gitu klo lagi bad mood, ato klo ga menyendiri di mesjid deket rumah “kbetulan mesjidnya buesar kyk istiqlal jd ada bnyk tempat buat nenangin suasana”..

    Posted by Triiz | June 29, 2011, 9:56 pm
  16. yupz, live once so making it fun😉
    ga tau deh ada apa di lagu tapi saya juga sering gitu klo lagi bad mood, ato klo ga menyendiri di mesjid deket rumah “kbetulan mesjidnya buesar kyk istiqlal jd ada bnyk tempat buat nenangin suasana”..
    mba sya, bahasa inggrisnya keren nih,wahh pingin..
    sapa tau sering2 kesini jadi ketularan pinter bhs inggris:mrgreen:

    Posted by Triiz | June 29, 2011, 9:58 pm
    • Memang ada beberapa cara sih untuk menenangkan kegalauan hati, salah satunya adalah musik. Tapi kalau shalat dan berzikir di masjid yang sunyi, itu akan lebih menenangkan lagi🙂
      Inggris saya biasa aja koq Mas, ini juga masih belajar.

      Posted by Sya | June 30, 2011, 11:32 am
  17. ada beberapa orang lho di dunia ini yang percaya tentang reinkarnasi..hehehe..

    Posted by itacasillas | June 29, 2011, 10:09 pm
  18. Live your life, babe. hahaha…
    Nyawa itu terbatas, makanya kita berjuang dalam hidup.🙂

    Posted by arie may | June 30, 2011, 10:48 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

DISCLAIMER

Mohon tinggalkan komentar bila:
♥ Saya mengunggah foto/gambar milik Anda dan saya tidak memberi keterangan sumber yang sesuai.
♥ Saya membuat tulisan yang sumbernya saya ambil dari tulisan Anda dan saya tidak mencantumkan nama atau link Anda sebagai referensi.

Mohon tinggalkan komentar & cantumkan link saya sebagai referensi bila :
♥ Anda berniat mengambil sebagian atau keseluruhan tulisan saya.
♥ Anda ingin mengunduh foto/gambar di blog ini yang menjadi milik saya.
♥ Ingatlah etika ngeblog yang baik, kawan! Jangan asal copy paste!