you are reading
Gombalism

Dear You

Dear you -my husband to be-,

We were both too busy about our wedding preparation lately. This fussing marriage things took all my mind and it changed a few things. Sometimes you asked me where did I put my attention which I used to give you. I apologize for it. But you know deep down inside how much I care. I love you, always love you. I promise to pay it all after this done😉.

And as the time is getting closer to our biggest day, we become more stress. We had fight just because a little thing though we fixed it up soon. I know my behavior annoyed you lately. I am really sorry about it. I am just so scared. But the funny thing is my excited feeling overcome my worries. I am so excited to be your wife. I can not wait any longer to serve you, to make you a breakfast, to prepare your office uniform and other wife’s thing especially to manage your money:mrgreen:. I love to become a wife and I know being your wife will be great :oops:!

XOXO,

Sya -your wife to be-

This letter was sent by email on 29th September 2011 at 15.26 pm. I just found my soundtrack of life which I think is appropriate to what happen to me now. It is Marry Me, a song from No Doubt, my favorite band. Check it out the lyrics:

I can’t help that I like to be kissed
And I wouldn’t mind if my name changed to Mrs.
This is one side, my conventional side
An attraction to tradition
My vintage disposition
My sincere architecture
And I want to cook him dinner
But I’m more indecisive than ever
And who believes in forever?

Who will be the one to marry me?

A girl in the world barking up the wrong tree
A creature conditioned to employ matrimony
Crumbling continuity, I pick up the pieces
The ceremony makes me zealous
As the past quickly ceases
Fear from being neutered
I’m now prude, now defensive
Quickly I’m altered and tempted by new love only rented

Do you believe you’ll marry me?
You might be the one to marry me

Back, looking back, looking back at me
I’m not how I used to be
Take me back, take me back into history
Diamond ring, tie me down just like it used to be

Who will be the one to marry me?
Who will be the one to marry me? 

Discussion

59 thoughts on “Dear You

  1. Ada versi bahasa Indonesianya ngga? Atau minimal bahasa Spanyol lah, aku bahasa inggris agak ga bisa itu…

    Posted by Mbah Jiwo | October 1, 2011, 11:33 am
  2. Semoga lancar urusan pernikahannya ya mbak

    Posted by riez | October 1, 2011, 11:59 am
  3. Saya doain deh, biar lancar. Insya Allah, karena pernikahan itu adalah Sunnah Nabi, Allah akan melapangkan jalan. Amiiiin…..
    Btw, tanggal berapa, niiiiyyyyyy…….??? 😀

    Posted by nandobase | October 1, 2011, 12:24 pm
  4. mbak Sya piye kabare nih? boso londo lagi ya mbak..setelah saya translate via Google hehe saya ngerti dikit deh initine tulisan di atas tentang cintrong kan

    Posted by lozz akbar | October 1, 2011, 12:40 pm
  5. huaaa..so sweet bgt sih sya..

    ribet yah ngurusin soal nikahan itu???

    Posted by fitrimelinda | October 1, 2011, 12:53 pm
  6. wahhh. ini deg-degannya banget banget pasti yak… xD

    Posted by veera | October 1, 2011, 2:17 pm
  7. Cie, cie. Sebentar lagi ya, Mbak? Ehem, selamat ya😀

    Posted by sulunglahitani | October 1, 2011, 3:01 pm
  8. I am so excited to be your wife. I can not wait any longer to serve you, to make you a breakfast, to prepare your office uniform and other wife’s thing especially to manage your money –> ngerasain banget yang ini mbak,,.. cuma kalau aku masih agak lama

    selamat ya mbak sya, moga lancar deh segala urusannya… ditunggu postingan cerita pernikahannya😀

    Posted by ~Amela~ | October 1, 2011, 5:43 pm
  9. Semoga lancar dan datang gak datang saya tunggu undangannya😉

    Posted by Pendar Bintang | October 1, 2011, 7:10 pm
  10. hem… so sweet deh ikutan comment yang diatas aje…🙂 (amaklum)

    Posted by pricrimbun | October 1, 2011, 8:03 pm
  11. wah.. mau nikah ya mbak? semoga lancar yaa….🙂

    Posted by dseptia | October 1, 2011, 9:10 pm
  12. Syaaaa mengapa memakai bahasa inggris?😀

    Posted by Asop | October 1, 2011, 9:16 pm
  13. Mmm..
    someone’s getting married apparently..😀
    Hope your family would be the happiest family ever😉

    Posted by pelancongnekad | October 1, 2011, 9:27 pm
  14. bahasa indo donk..

    Posted by pakaian indonesia | October 1, 2011, 10:54 pm
  15. Suka bagian yg melayani sya.. memang keindahan rumah tangga itu salah satunya melayani suami yak..

    Semoga lancar proses sampe acaranya sya..🙂

    Posted by niee | October 2, 2011, 6:10 am
  16. aheuyyy ternyata mau merit juga toh. semoga lancar dan sukses ya, amin… duh yang udah kebelet pengen men-“serve” sang suami, ihiwww😀

    Posted by maminx | October 2, 2011, 2:45 pm
  17. wah semoga sukses untuk setiap pencapaian kehidupan yang telah kau pilih.

    Posted by sarip2hamid | October 3, 2011, 2:17 pm
  18. whuaaaaaaaa………………..
    jadi iriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………………

    * nangis di pojokan *

    heheheh..congrats yah, sayang…. 🙂

    Posted by eyha4hera | October 4, 2011, 6:58 pm
  19. kapan nih, mbak? waaah, turut berbahagia😀😀😀

    Posted by anla arinda | October 6, 2011, 2:42 pm
  20. ahh to twittttt >.<😄

    Posted by Racoonmacoon | October 6, 2011, 5:51 pm
  21. adeeeuh yang mau merit
    maap saya skip ngebacanya
    english saya ancur -.-

    Posted by @helgaindra | October 6, 2011, 8:27 pm
  22. Semoga acaranya bisa terlaksana dengan baik ya…
    Jangan sampai terlalu capek, takutnya ntar malah diopname🙂

    Posted by kakaakin | October 6, 2011, 11:55 pm
  23. kebahagiaan seorang wnt adalah saat dia duduk dipelaminan bersama dengan kekasih dambaannya……
    smoga diberi kelancaran……!

    Posted by bensdoing | October 7, 2011, 7:46 am
  24. haiii haiii.. lagi blogwalking nih karena baru buka blog baru di WP..
    iseng2 bolehlah maen ketempatku mbak hihihihi:mrgreen:

    soal tulisannya ini lhooo… aku sukaaa.. maybe I feel the same way too although maybe ur prep is much closer to the W day than me.. hahhh semangat yah kakaknyaa~😀

    Posted by missdestiana | October 7, 2011, 8:52 pm
  25. stress tingkat tinggi emang bisa gampang bikin orang jadi tersinggung. tetap semangat ya bu….sukses utk preparation nya

    Posted by Necky | October 8, 2011, 7:59 pm
  26. baca tulisannya sambil ngunyah maicih level 10… busyet deh jadi keringetan gak jelas gitu… oya sya…. moga lancar ya….congrats…

    Posted by Mbakyu tary | October 10, 2011, 9:53 pm
  27. english lagi ? tidakkkk –“

    Posted by Racoonmacoon | October 10, 2011, 11:05 pm
  28. ww mau nikah ya…. congrats

    Posted by nico | October 11, 2011, 9:26 am
  29. aduh aku kurang ngerti bahasa inggris, lain kali kalo ngepostingin nya pake bahasa siput yak baru aku ngerti ghahahaha….

    Posted by Richie Lanover | October 12, 2011, 2:23 pm
  30. semoga sukses samapai acaranya ya mbak…ditnggu undangannya

    Posted by Anugrha13 | October 12, 2011, 3:04 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

DISCLAIMER

Mohon tinggalkan komentar bila:
♥ Saya mengunggah foto/gambar milik Anda dan saya tidak memberi keterangan sumber yang sesuai.
♥ Saya membuat tulisan yang sumbernya saya ambil dari tulisan Anda dan saya tidak mencantumkan nama atau link Anda sebagai referensi.

Mohon tinggalkan komentar & cantumkan link saya sebagai referensi bila :
♥ Anda berniat mengambil sebagian atau keseluruhan tulisan saya.
♥ Anda ingin mengunduh foto/gambar di blog ini yang menjadi milik saya.
♥ Ingatlah etika ngeblog yang baik, kawan! Jangan asal copy paste!